Glavni napis

Pneumatikus présgép &

gyümölcsfeldolgozó gépek

 
 
 

Cégünkről

Cégünk 1994-ben SRAML néven alakult családi vállalkozásként és rozsdamentes acélból készült termékek gyártására rendezkedett be. Vállalkozásunk eredetileg szőlőprések gyártásával foglalkozott, az évek során azonban egyéb gyümölcsfeldolgozó gépek gyártóivá is fejlődtünk. Napjainkban a SRAML különböző kapacitású, bor, gyümölcslevek és gyümölcspépek előállítására alkalmas berendezések széles választékával rendelkezik.

Termékeink a legjobb alapanyagból készülnek és megfelelnek a különböző nemzetközi biztonsági előírásoknak. Véleményünk szerint termékeink kiváló minőségűek és ezt elégedett ügyfeleink is elismerik. Igyekszünk mindenkor olyan termékeket kínálni ügyfeleinknek, amelyekkel biztosíthatjuk bizalmukat. Szilárd meggyőződésünk, hogy a kiváló minőségű, megbízható és időtálló gyümölcsfeldolgozó gépek hozzájárulnak a csúcsminőségű termékek előállításához.

Fontos szerepet játszik az alkalmazkodás. Meghallgatjuk ügyfeleink véleményét, figyelembe vesszük kívánságaikat és igényeiket, megvitatjuk velük a fejlesztésre irányuló lehetőségeket és a lehető legjobb termékeket kínáljuk számukra. Termékeinknek megbízhatónak, hosszú élettartamúnak és környezetbarátnak kell lenniük.

 
 
 

Referenciák a gyümölcs- feldolgozásra vonatkozóan

 

Újdonságok